Dekorálja vágyai, álmai szerint a lakása helyiségeit; festés, mázolás, tapétázás, design tapéta felrakása.

Az alábbi falfestékek közül választhat a lakása kifestésénél:

Mészfesték: A legrégebbi festékfajta. Kedvező ára miatt nagyon sokan választják,fertőtlenítő hatása is nagy, bár hátránya ,hogy felújításnál a csiszoláskor keletkezett por igen ártalmas,és újrafestésnél vastag felületet képez. Előnye, hogy légáteresztő és vizes helyiségekben, (pl. fürdőszoba) ajánlott.

Diszperzit falfesték: Ez egy viszonylag olcsó falfesték, jól festhető, színezhető, kimondottan pasztellszínek keverésénél használják. Száradás után világosodik,ezért a kellő szín eléréséhez 1-2 árnyalattal sötétebb szín keverése ajánlott,hogy elérjük a kívánt színt.

Latex festék: Mára igen közkedvet festéktípus, mellyel dekorálhatunk is, jó színtartó és kiadósága nagy. Felülete egyenletes,tisztítható,többször festhető a vékony de tartós filmrétege miatt.

A gipszkartonnak köszönhetően egyenes falakkal dolgozunk, amelyet az ügyfelek igényei szerint festünk vagy tapétázunk. Válassza ki a személyiségéhez  és a lakásához illő festékeket vagy tapétákat és elkészítjük a falak alapdekorálását. Ha dizájnos falakra, szép munkára van szüksége, akkor vegye igénybe festés, mázolás, tapétázás szolgáltatásunkat.

szobafestes-mazolas